martes

A.R.Y. MACEDONIA 2013. Macedonio

ПΟPAНEШНA ЈУГOCЛOВEНCКA PEПУБЛИКA MAКEДOНИJA
ECMA PEЏEПOBA AND BЛATКΟ ЛΟЗAНOCКИ – ПРEД ДA CE PAЗДEНИ

Не е ко порано
Добрите времиња ги нема
Во добро и лошо
Ние живеевме

Пред да се раздени
До мене биди ти
Во новиот ден
Да сме заедно јас и ти

Пред да се раздени
До мене остани
Сега е време
За убави денови
До мене остани

Me i Esma ake giljavav
Tu mare vilen me ka takjarav
Me i Esma ake giljavav
Tu mare vilen me ka takjarav

Odoleske mashkar pagjaren
Khelen sarinen ushten Romalen

Ако се вратиш ти
И добрите времиња ќе се вратат
И радост и тага
Ние пак ќе делиме

Пред да се раздени
До мене биди ти
Во новиот ден
Да сме заедно јас и ти
До мене остани

Me i Esma ake giljavav
Tu mare vilen me ka takjarav
Me i Esma ake giljavav
Tu mare vilen me ka takjarav

Odoleske mashkar pagjaren
Khelen sarinen ushten Romalen

Пред да се раздени
До мене остани
Во новиот ден
Да сме заедно јас и ти
До мене остани


Fuente: 4lyrics.eu
By Eurovisong

No hay comentarios:

Publicar un comentario