miércoles

ALBANIA 2014. Albanés

SHQIPËRIA
HERSI MATMUJA - ZEMËRINMI I NJË NATE

I do, s'i do
fjalën e fundit, mos e mendo
Dysho, beso
Mikun kurrë, ti mos e lëndo

Se ja, vjen një ditë
ditë e re qe do ta kërkosh
qetësohu një natë
Menodje pak gjatë..

Ti largo zemërimin nga mendja jote
Çdo mëngjes është më i zgjuar se çdo mbëmje
Mos lejo çmendurinë e një zemre
Mendohu dhe pak
harroje Këtë natë

Kujto, harro
fjalën e fundit mos e lësho
Mos u nxito,
miqësinë ti mos e shkatërro

Se ja, vjen një ditë
ditë e re qe do ta kërkosh
Mos mbajë kaq inatë..
Mos të marrë zemra flakë..

Ti largo zemërimin nga mendja jote
Çdo mëngjes është më i zgjuar se çdo mbëmje
Mos lejo çmendurinë e një zemre
Mendohu dhe pak
harroje Këtë natë

(Pritë dhe pak edhe pak mos nxitohesh)
Më lerë ta them një fjalë

(Pritë dhe pak se kam frikë mos pendohesh)
Le të dalë ku të dalë

(Vjem një ditë kur me miqtë do takohesh)
Më mirë harroje,

Më mirë harroje,
dhe mikun do ta falë..

Ti largo zemërimin nga mendja jote
Çdo mëngjes është më i zgjuar se çdo mbëmje
Mos lejo çmendurinë e një zemre
Mendohu dhe pakçmendoje pak gjatë..

Harroje këtë natë,
mendoje pak gjatë.

Mendohu dhe pak..
harroje këtë natë..
Mendohu dhe pak..
harroje këtë natë..


Fuente: Eurovision.tv
By Eurovisong

No hay comentarios:

Publicar un comentario