martes

MACEDONIA DEL NORTE 2019. Albanes

MAQEDONIA E VERIUT
TAMARA TODEVSKA - KRENAR

Vajza, ata do të përpiqen t'ju tregojnë se çfarë të bëni
Si të shikoni, buzëqeshni, veproni dhe lëvizni
Të gjitha rregullat janë bërë që ju të humbni
Por fëmija më lejoni t'ju tregoj diçka

Vajza, për çdo lot, bota ju bën të qani
Mbaj me mua
Unë jam gjithmonë në anën tuaj
Mos kini frikë të përhapni krahët tuaja dhe të fluturojnë

Tregoni atyre
Ngrini zërin dhe thoni me zë të lartë
Tregoji atyre se çfarë do të thotë të ngrihesh me krenari
Tregoni atyre
Kjo jam unë dhe faleminderit që unë jam krenar
Shko tani, thuaji atyre
Ngrini zërin dhe thoni me zë të lartë
Tregoji atyre se çfarë do të thotë të ngrihesh me krenari
Tregoni atyre
Ky jam unë dhe faleminderit që unë jam krenar, jam krenar, jam krenar

Vajza, ata do të përpiqen t'ju tregojnë se çfarë të bëni
Mos ki frikë, fuqia qëndron në ty
Shndrijeni dritën tuaj, shkoni dhe thyejnë rregullat

Shko tani, thuaji atyre
Ngrini zërin dhe thoni me zë të lartë
Tregoji atyre se çfarë do të thotë të ngrihesh me krenari
Tregoni atyre
Ky jam unë dhe faleminderit që unë jam krenar, jam krenar, jam krenar
Shko tani, thuaji atyre
Ngrini zërin dhe thoni me zë të lartë
Tregoji atyre se çfarë do të thotë të ngrihesh me krenari
Tregoni atyre
Kjo jam unë dhe faleminderit që unë jam krenar

Vajza


Fuente: lyricstranslate.com
By Eurovisong

No hay comentarios:

Publicar un comentario