martes

MACEDONIA DEL NORTE 2019. Macedonio

MAКEДOНИJA
TAMARA TODEVSKA - ГOPДA

Девојко, ќе се обидат да ти кажат што да правиш,
како да изгледаш, како да се смееш, да се однесуваш и движиш.
сите правила се создадени за да изгубиш,
но, душо, дај да ти кажам нешто.

Девојко, при секоја солза која ја лееш заради светот
држи се до мене,
јас секогаш сум на твоја страна,
не се плаши да ги рашириш твоите крилја и да полеташ.

Кажи им,
дигни го твојот глас и речи им гласно,
покажи им што значи да се стане гордо,
кажи им,
ова сум јас и благодарение на вас јас сум горда.
Ајде, кажи им,
дигни го твојот глас и речи им гласно,
покажи им што значи да се стане гордо,
кажи им,
ова сум јас и благодарение на вас јас сум горда, горда сум.

Девојко, ќе се обидат да ти кажат што да правиш,
не плаши се, моќта е во тебе,
засветли, оди и прекрши ги правилата.

Ајде, кажи им,
дигни го твојот глас и речи им гласно,
покажи им што значи да се стане гордо,
кажи им,
ова сум јас и благодарение на вас јас сум горда, горда сум.
Кажи им,
дигни го твојот глас и речи им гласно,
покажи им што значи да се стане гордо,
кажи им,
ова сум јас и благодарение на вас јас сум горда.

Девојко


Fuente: lyricstranslate.com
By Eurovisong

No hay comentarios:

Publicar un comentario